Jantien Streng

Het Begin

In september 2015 werd TIEN Tilburg geboren uit de handen van Jantien Streng. Zij wilde met een uniek concept een plek creëren waarbij food, fashion & furniture samen zou komen en waar de persoonlijkheid van af zou stralen. Inmiddels is TIEN niet meer weg te denken uit het Tilburgse straatbeeld.

Het Concept

TIEN is een inspiratievol concept dat inspeelt op lokaal voedsel, persoonlijkheid, originaliteit, ontwikkeling en samenwerking. TIEN probeert jonge talenten een kans te bieden om zichzelf te uiten. Daarnaast probeert de conceptstore veel samen te werken met lokale producten en bedrijfjes. Zo kunt u genieten van lokale producten, zoals de groenten van de naastgelegen groenteboer Appelsien, brood van bakkerij Bikken en Bakken, vlees van de slager uit de straat en gebrande theesoorten van Teamakery. Verrassende merken zoals Doing Goods, À la, Jip, Pineut en O green Clean Machines hebben een vaste plek gevonden.

TIEN is authentiek en eerlijk, met een sterke persoonlijkheid. ‘Echte’ producten, identificatie en oprechtheid tegenover klanten staan bij TIEN bovenaan.

 

About us

De Toekomst

Sinds november 2017 heeft TIEN Tilburg naast een fysieke winkel ook een webshop. Net zoals in de winkel, wordt elke online bestelling met liefde voor u ingepakt. Zo is niet alleen een bezoekje in onze winkel een fijne belevenis, maar kunt u zelfs een stukje TIEN bij u thuis krijgen!

De toekomst is mooi. TIEN probeert constant te vernieuwen. Van het hosten van bandjes tot het organiseren van sierraadmiddagen en kledingmarktjes, niks is te gek! Ben daarom niet bang om jouw ideeën te delen. Als het idee past bij ons, is er namelijk zomaar een kans dat het niet alleen maar een idee blijft!

TIEN hoopt dat je ons avontuur in Food, Fashion en Furniture blijft volgen, op Facebook, Instagram of in het echie. We zijn het gehele jaar open, dus kom snel (weer) eens langs!

 

Interieur Conceptstore TIEN