IMG_6123

Het Begin

In september 2015 werd TIEN Tilburg geboren uit de handen van Jantien Streng. Zij wilde met een uniek concept een plek creëren waarbij food, fashion & furniture samen zou komen en waar de persoonlijkheid van af zou stralen. Inmiddels is TIEN niet meer weg te denken uit het Tilburgse straatbeeld.

Het Concept

TIEN is een inspiratievol concept dat inspeelt op mooie producten, persoonlijkheid, originaliteit, ontwikkeling en samenwerking. TIEN probeert jonge talenten een kans te bieden om zichzelf te uiten. Daarnaast probeert de conceptstore veel samen te werken met bijzondere ondernemers. Zo vind je hier een verrassend merken pakket.

Kledingmerken zoals; Catwalk Junkie, Another Label, Loavies, Things I love, Things I like, Ydence en nog veel meer.

Sieraden van o.a. ; Anna Nina, Xzota, Mable & Miab.

Gift en Home artikelen van o.a. Nunoo, Hkliving, Doing Goods, Kutilustraties, Ik pak je in,  Pineut  hebben een vaste plek gevonden.

TIEN is authentiek en eerlijk, met een sterke persoonlijkheid. ‘Echte’ producten,  en gastvrijheid tegenover klanten staan bij TIEN bovenaan.

 

About us

De Toekomst

Sinds juni 2019 is TIEN Tilburg verhuisd naar hartje centrum (Heuvelstraat 104). Deze stap zorgt ervoor dat we onze merken kunnen uitbreiden en we een nog groter aanbod hebben van fashion, sieraden en gifts. 

De toekomst is mooi. TIEN probeert constant te vernieuwen. Van het hosten van bandjes tot het organiseren van sierraadmiddagen en kledingmarktjes, niks is te gek! Ben daarom niet bang om jouw ideeën te delen. Als het idee past bij ons, is er namelijk zomaar een kans dat het niet alleen maar een idee blijft!

TIEN hoopt dat je ons avontuur  blijft volgen, op Facebook, Instagram of in het echie. We zijn het gehele jaar open, dus kom snel (weer) eens langs!

 

DCAB097F-8222-4CE9-9B47-2A2329BAA523