Nieuwe merken bij TIEN!

We gaan samenwerken met nieuwe sieradenmerken! Hier geven we jullie een klein kijkje in wat jullie kunnen verwachten van deze top merken!

 

Fashionology

Fashionology is ontstaan in 2009 uit een verlangen naar fijne etnische sieraden met een moderne minimalistische twist.

Fashionology ontwerpt unieke juwelen die gemakkelijk te dragen zijn voor iedere vrouw.

De inspiratie is afgeleid uit cultuur, architectuur, interieurontwerp en straatstijl, wat resulteert in unieke collecties die erg geliefd zijn!

Alle sieraden zijn handgemaakt met hoogwaardig materiaal zoals 925 zilver en 14k goud op 925 zilver. Twee keer per jaar is er een nieuwe collectie die perfect passen bij eerdere collecties, waardoor je de oude en nieuwe sieraden kunt blijven combineren met elkaar.

 

Mi-moneda

Mi Moneda betekent ‘mijn muntje’ in het Spaans. Het is een innovatief en luxe sieraden merk geïnspireerd op vintage munten.

Omdat je alle kettingen en munten kan verwisselen met verschillende ontwerpen, biedt het merk jou de mogelijkheid aan om honderden creaties te maken. Iedere vrouw heeft dan ook haar eigen unieke stijl!

De sieraden van de MM Vintage collectie gaan rond de hele wereld en zijn gespot op verschillende bekendheden zoals: Rihanna, Kendall Jenner, Vivian Hoorn en Anna Nooshin. Mi Moneda verkoopt kettingen, armbanden en ringen. Bij Tien verkopen we op het moment de collectie MM Vintage.

De MM Vintage collectie geeft een hele nieuwe twist aan je favoriete sieraden van terug in de tijd. De nieuwe collectie bestaat uit minimalistische gesigneerde ovalen en vierkantjes.

 

   

 

Nova dali

Het sieradenmerk Nova Dali is begin 2012 opgericht door Rachel Wurms, een ambitieuze, jonge ondernemer uit Tilburg. In de jaren daarvoor was Rachel al actief bezig met het maken en verkopen van sieraden via social media.

Sinds 2014 is Nova Dali zich gaan richten op gepersonaliseerde, betaalbare sieraden. De inmiddels bekende naamarmbandjes zijn het begin geweest van het grote succes van Nova Dali en worden gedragen door ‘tout’ bekend Nederland. Onder anderen Leontine Borsato, Anouk Smulders en Danie Bles zijn in het bezit van een naamarmbandje.