Kerst dwalerij

De laatste editie van de Dwalerij voor dit jaar; zondag 17 december. Ze sluiten het jaar extra feestelijk af met een speciale kerst-editie.

Deze keer niet alleen in de Noordstraat maar óók in de Nieuwlandstraat, dus nòg meer kramen, nòg meer gezelligheid, nòg meer ontbijt- en lunchmomentjes op de route; oftewel nòg meer meters om lekker te dwalen door de leukste straatjes van Tilburg!

De mooiste straten van de binnenstad bieden alle ingrediënten voor deze ideale start van de zondag. Winkels en horeca openen hun deuren en laten samen met andere unieke en vaak lokale deelnemers zien wat het Dwaalgebied zo bijzonder maakt; eigenzinnigheid, diversiteit en het gemoedelijke ‘dorpsgevoel’.

De ondernemers uit de Noordstraat en Nieuwlandstraat laten zich letterlijk ‘zien’ door niet alleen binnen maar ook buiten te showen wat ze in huis hebben. In de kramen vind je een mix van gepassioneerde makers op het gebied van ambacht, creativiteit, eten en zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan kwaliteitsvintage, design, kleding, vinyl, grafisch werk en streekproducten. Ook aan de kleintjes wordt natuurlijk gedacht met diverse kinderactiviteiten.

De Dwalerij is dus dé plek om elkaar te ontmoeten aan een ontbijttafel, om te genieten van de diversiteit aan winkeltjes en horeca die het gebied rijk is, om verrast te worden door de producten van vaak lokale ondernemers en creatievelingen, om kennis te maken met diverse talenten uit de stad en nog veel meer.

Met bedrijven als: Superfly, De Burgerij, Velerlei, TIEN, Faz kappers, BLOOM en Sounds.